s u m m e r t i m e

s u m m e r t i m e

Anotace: ...

Strašně moc horké noci Panel který voní do tmy
dívkám ve vlasech A do rtů boky
rozbouřené moře
Tramvaj do Tebe zapláče
jak jazz
Strašně se mi líbíš Už od začátku
Trubka hrozně moc pláče Bojím se Rozpláče Ti vlasy
Budou mokré touhou
jak andělé
Nahlas pláčou - - - - - - - - - - - - -
těla v nepravidelným rytmu
Armstrong Tvář z kofeinu Tvé ruce uprostřed noci
horké jak čokoláda
Jazz to je sex

milovat

se a nechat projíždět hvězdy dálnicí
proti proudu po páteři

Milovat se to je Praha
milovat se s dívkou co Objímá kolena Pláče
pro své mosty
bojí se skočit Tak málo je krásných
měst

milovat se a vědět
že nebude nikdy
zítra
Autor Jasmin de Paris, 29.02.2008
Přečteno 279x
Tipy 16
Poslední tipující: GM, Heda, hanele m., ludmil, Lota, Renatka, Danah, Bíša, WAYWARD, její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hezké :)

04.03.2008 21:09:00 | ludmil

...musíš Prahu hodně milovat :-)

04.03.2008 20:43:00 | Lota

dobře

29.02.2008 20:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí