Spát

Spát

Anotace: Chtěl bych už jenom spát,hladit po vlasech a vedle tebe usínat....co víc mám dodat??

ptáků zpěvy utichají
ve večerních hodinách
větrem zvonky zašeptají
v měkoučkých peřinách,
svolávají pány snů
jež si s námi hrají
s jejich touhou nepohnu,
v tom černém spícím kraji.
V na nebi se zadívání
myslím stale jenom na ní.
Vidím je v ohni, vodě, zemi
a vítr mi sladce šeptá
její slova nad hvězdami,
kde se ruka s tváří setká.
V slepém tichu přitisknou se
k sobě ruce, tváře -
oči v polibcích zablýsknou se
přikryje nás černá záře,
spánek ve společném obětí
hvězdy šeptem posvětí.
Autor Prousan77, 29.02.2008
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí