Ach ta láska

Ach ta láska

Anotace: je to tak či není?

On silný strom ,
já sedmikráska jeho malá drobná láska .

Slýchám to denně jak říká : „ Podívej se na mě . “

On je velký rozložitý ,
on mě chrání ,
on mě hlídá ,
on je vše co si můžu přát .

Trošku svobody by mi však mohl dát .
Sklopit své větve na stranu , pár paprsků slunce propustit ,
mé lístky (slzy) jimi osušit .

Jak je skvělý , velkolepý , slýchám pořád jen ,
ale kdo jsem já on zapomněl .
Nenaslouchá mojim slovům ,
tam dole u země prý nerozumím hromům .
Od začátku dokonce
dělám samé kopance .

Křičím na něj :
„ Drahý strome
skloň své větve ,
podívej se maličko jak mi buší srdíčko .
Ve své velkoleposti
zapomínáš na maličkosti . „

Strom zděsil se : „ Já stínem svým sedmikrásku zahubím
Nenaslouchám jejím slovům ,
nač mi pak bude , že rozumím hromům?
Už nebude tu moje láska ,
má maličká sedmikráska . „

Sklonil větve ,
dopřál jí sluníčka ,
pookřála jeho láska
malá drobná sedmikráska .

Tenhle příběh šťastný konec má
,život však vždy takový nebývá !!!
Autor Kamuniak, 03.07.2005
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí