Stepuj,dokud můžeš

Stepuj,dokud můžeš

Anotace: hořkosladko

hahaha

Je to strašná prdel,
pozorovat tančícího muže
uprostřed autobusové zastávky,
lidi vytržený radostně
z čekajícího stereotypu
se maj aspoň na co koukat
/možná je to lepší než tv/

Škoda jen,že si nevšimli,
jak mu odkapává od úst bílá pěna,
/ale tak co,je to zatracenej feťák/
muž poulící vyděšené oči
se snaží davu něco říct

Pro toho otrhánka s cukrovkou
nepřijel ten bílej auťák,
u nohou mu chyběl havran - a i ten by se smál
celý tý groteskní situaci
Nedokážu pochopit,
že i havrani měněj svou vážnou barvu
a nosej smoking bez knoflíků

hahaha
Autor animovaný medvídek Pů, 01.03.2008
Přečteno 263x
Tipy 13
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Chancer, stmivani.na.lepsi.casy, rry-cussete, Zuz., prostě Zuzana, Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice mi přijde silně morbidní, ale je absolutně úžasná!

25.08.2009 10:01:00 | Dev_LATea_princess

Úžasná, oslovila mě! ;-) Zažít tohle na vlastní oči, nevím, jak bych se zachoval :-/

03.05.2008 19:19:00 | Chancer

Dík za komentáře

14.03.2008 01:15:00 | animovaný medvídek Pů

vyčníváš...nejen protohle.

01.03.2008 15:23:00 | Zuz.

Hořkosladko, bláznivo až hystericko?

01.03.2008 12:46:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí