Les histoires - Příběhy

Les histoires - Příběhy

Anotace: Další kus mé slohovky na francouzštinu

Les passant promeneurs
Ont les bouches différentes
les paumes différentes
les yeux différents
Chacun d’entre eux la démarche différente
et la respiration différente
Chacun d’entre eux se renfrognont différente
(mais peu rit)
Et tout
- a l'exception de personne -
ont son histoire
exceptionnelle
unique
Mais elle n´intéressa pas les autres
Voila pourquoi je les deviner du moins moi

***

Příběhy

Kolemjdoucí chodci
Mají různá ústa
různé dlaně
různé oči
Každý z nich jiný krok
a jiný dech
Každý se jinak mračí
(ale směje se jich málo)
A všichni
- bez vyjímky -
mají svůj příběh
výjimečný
jediný
Ale ostatní nezajímá
Tak je hádám alespoň já
Přečteno 231x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, hanele m., LisSe, Psavec, Lota, Bíša, Luciiik, Lisa.Ginmi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

škoda že už mi francouzština spíš uniká...

05.03.2008 23:20:00 | hanele m.

Francouština je opravdu krásná řeč :-)

01.03.2008 19:44:00 | Lisa.Ginmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí