VÁLKA

VÁLKA

Anotace: prostě tak to bylo,tak to je a tak to bude-bohužel

Rozvířenej prach a dusot koní
v lidských očích strach
a meče o sebe zvoní
pády lidských těl
kolem zní rány z děl
Pach krve šíří se vzduchem
výkřiky hrůzy ti prochází uchem

Tak zlá a krutá je válka
je to jak nekonečná dálka
válka je hrozný pokušení
snad přijde její zastavení
válka tady je a bude
co z našeho světa zbude?

Města se třesou pod náletem
ničivý bomby se nesou vzduchem
v ulicích zní dupot vojáků
zbyde z nich jen banda mrzáků
kulka sem a kulka tam
mrtvý všude,kam se hlaveň podívá
Autor Lilith-m, 01.03.2008
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: black4ever
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a další věc - nic se tím nevyřeší

03.03.2008 12:44:00 | black4ever

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí