Život?

Život?

Anotace: XXX

Uvězněna v životě,
v životě monotónním

Sem tam nějaký úspěch
Jinak ale nic

Stále dokola život běží
Je jak běžící pás

A my na něm
Stále dokola
Jak na kolotoči

Ztracený přítel
srdíčko zabolí

Však hned další nalezený,
nebo už žádný víc

Kapka naděje
Moře zklamání

Záblesk radosti
oceán smutku

A tak pořád dál
Ten fádný život žít

Od úspěchu k úspěchu
Od pádu k pádu

A tak pořád dál
není to už nuda?

Jen přežíváme
Jeden ze sta žije
A ostatní si ani nevšimnou
že smrt ťuká na vrátka

Jedem jak kolovrátek,
je to tak..tak..
Autor neumětel, 01.03.2008
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: trrtrr, Duše zmítaná bouří reality, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo, neshazuj se tak moc. Jen trošku...;)

10.03.2008 20:29:00 | prostě Zuzana

Kapka naděje
Moře zklamání

Záblesk radosti
oceán smutku

Tohle se mi líbilo asi nejvíc :) jinak celkově docela zajímavá, některé pasáže mi sice přišli trochu slabší, ale když si vezmu co píšu já, tak bych asi měla radši mlčet ;D)

08.03.2008 07:10:00 | Duše zmítaná bouří reality

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí