Až se slunko začne ráno ptát

Až se slunko začne ráno ptát

Anotace: ...

Až se slunko začne ráno ptát
Co mu povíš tentokrát?
Že mám milou v posteli
Že jsme dveře zavřely

A až budeš ráno vodu pít
Budeš se mnou spát či bdít?
Budu líbat tvojí tvář
Myslet, že se jenom zdáš

Až i slunce spadne za hory
Zavřeš všechny závory?
Zamknu, svíčku rozsvítím
Na ústa tě políbím

Až nás najdou spolu ležeti
Co napadne je, mé štěstí?
Že jsme jenom sestry své
Do spánku v noci zakleté
Autor tiny Tine, 01.03.2008
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tralala...tralala...:-)

10.03.2008 17:12:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí