Horor o lásce

Horor o lásce

Anotace: Trochu vás postraším.

Upíří konal se rej na konci mých představ,
křídel blány průhledné jeskyní šuměly,
červené hrůze hlavu přeťav,
kroky temné tmou duněly.

Konečky světel v blesku podobě,
drápy nestvůr sedaly na rakve,
vyryly jména pro kdysi na hrobě,
na stěnách kapky krve samotné.

Do ticha jekot smrti zněl,
sta hadů šplhalo po stěnách jeskyně,
já svázaný do pekel šel,
svázaný ve své nevině.

Na rakvi jedné jméno své jsem našel,
líbaje tvou krásnou tvář,
bolesti osudu do klubka jsem stáčel,
nad hlavou vyšlehla mi zář.

Ozářilo skálu světlo,
upíři vysáli těla svá,
do země krve více nedoteklo,
jednou dívko budeš má.
Autor IvoMaria, 02.03.2008
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: E., igniss, Danah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..nepostrašil-líbilo..

30.05.2008 03:54:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí