Dům

Dům

Anotace: Básnička, která mě napadla v autobuse

Na zemi stojí,
do výšin se rozpíná,
osudy spojí,
vůbec nic nevnímá.

Hustý temný dým,
co z jeho útrob vychází,
on ničí jím,
vše, co kolem prochází.

Nahání strach,
podivné zvuky vydává,
není to vrah,
co oběti nadává.

Kdo kol projde,
musí se zastavit,
nádheru najde
a nechá se překvapit.

Velký dům ho pohltí,
už nevyjde ven,
na křídle krásy pryč odletí
a z života zbyl sen...
Autor Lucyinka, 02.03.2008
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva

02.03.2008 10:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí