Strom

Strom

Anotace: Takový zvláštní a asi i trochu jiný

U potoka čím dál výš
velký strom ční,
poskytuje úkryt a skrýš
těm, co své sny sní.

Strom jen mlčí,
své přání sdělit smíš.
On jen zaševelí,
co máš dělat spíš.

Poskytuje útěchu a klid.
Přijď za ním, kdy chceš,
nic na něj nemá vliv,
jen jeho tajemství střež.

Větve sklání níž a níž,
snad tě lépe uslyší,
ty mluvíš a způsobuješ tím,
že i vítr kol prosviští.

Neviš, co dělat dál?
jdi tam a mlč - to nevadí,
on splní, co sis přál
- tajemný strom ti poradí.
Autor Lucyinka, 02.03.2008
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo ve stromech je moudrost já je nám:-)))

01.04.2008 12:02:00 | jára spots

básničky tohoto typu moc rád nemám, ale tahle se mi líbí, gratuluju. pěkná

03.03.2008 00:43:00 | the_carrion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí