Niggas borečci

Niggas borečci

Anotace: Niggas borečci

Chtěl bych tímto vzdát holt,
Všem králům hip hopovích sort.
Ať už jejich sídlo je New York,
Hip hop je celosvětoví hudební folk.

Tak to máme Snoop Doggy Dogg,
Jeho rýmy jsou jak šampaňského tok.
Ne nadarmo se mu říká repu král,
S ním feat. Bych všemi deseti bral.

Dalším na řadě je Method Man,
On vlastní nejznámější repoví kmen.
S kámošem na jeho koncert půjdem,
A všechny pochybovače rozdupem.

Dalším podařením je DMX,
Ten ti vyřeší jakýkoli komplex,
Ženy si s ním užijí kvalitní sex,
Milionkrát lepší, než uvidíš na TV JETIX.

A v neposlední řadě,
Chci děkovat tobě, Redmane.
Tobě vtip a šarm zůstane,
I na tebe se mrkneme.

Těch borců je však mnohem víc,
Nikdo z nich neznamená úplný nic.
Ale tohle jsou lidé mě nejbližší,
A jejich hudba, mi furt proudí do uší.
Autor James Tony, 02.03.2008
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí