Kdybych trestán byl

Kdybych trestán byl

Anotace: Kdybych trestán byl

Kdybych za něco trestán byl,
vzal bych poslední respekt co mi zbyl.
Nějakého vola bych tam zbil,
tím noví, o dost silnější bych nabyl.

Vězení, místo to jediné,
kde ten, co na to nemá, zahyne.
Kde se dělí lidé na borce a svině,
kde ani minuta v klidu neuplyne.

Možná to někomu kruté přijde,
ale bez těchto zařízení to nejde.
Hanzlíci by si v klidu venku zlo páchali,
do obličeje by se nám strašně smáli.

Tohle zařízení je napraví však,
pocítí zde na sobě životní tlak.
V hlavě jim bude lítat svědomí jak pták,
a plný napravených vlastnosti odejit mohou pak.

Lidi se mohou měnit, ne že ne,
jestliže se do vězení dostanou jedině.
Toto místo má neuvěřitelnou moc,
tohle místo je jejich poslední pomoc.
Autor James Tony, 02.03.2008
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí