nevimsám

nevimsám

Anotace: podzimní zmatenost a deprese na papíře

Panenka Marie pějě odrhovačku
mám na koleni pokus o vtip
a v hlavě hutnou bramboračku
z očích mám zášť a na hlavě máslo
svělo se zachvělo, v ten moment zhaslo
potmě a se smíchem potkávám sebe
najdu se,najdu v žirafím stádu?
koukám do svých vlastních očí
a přišel zase smích
v podzimních měsících necítím zradu
Autor fixuss, 02.03.2008
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten začátek je dobrý,ale jak to pomalu končí
tak jde poznat,že už by to chtělo to jaro...

02.03.2008 12:17:00 | mateska

Ještě že už se nám blíží jaro, co...! :-)

02.03.2008 11:29:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí