Automatický text po kvalitním skanku

Automatický text po kvalitním skanku

Anotace: dalši automat

Všechny bouře tmářství a naděje v lásky vznešenost
Ty útrapy,ty cíle sisifů věčných,ta hloupá ctnost

Hledání andělů na hrotech jehel
Uctívání svatých Neděl

Pro ptáky je branou most

Tak jak zní stará hudba
otrávená krev
Tak jak rez prostupuje zvon
nářek nemocných

Zoufalství bídných a bída zoufalých

TAK zní nepodajnému jeho smích
Autor bezruký uzurpátor, 04.07.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uff..jak ošklivé je to na světě,že?...tvoje myšlenky mě nějak omamují...a zalíbilo se mi: ''zoufalství bídných a bída zoufalých''..mám ráda hru slov...

09.04.2006 20:31:00 | Mab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí