UBEKAVÁ

UBEKAVÁ

Anotace: ...

Zas je mi šedesát
jak ten čas letí
možná mám někde
šedesát dětí.

Ženy mně nechtěly
tak asi dvacet
ostatní říkaly
že jim je třicet.

Šel jsem si po lese
chytil jsem rýmu
pod nosem kapesník
v kapse ni vindru.

Za bukem z povzdálí
baba se čučí
dnes je mou ženuškou
strašně se nudí.

Co s´ starým chlapem
prolezlým červy
rákoška zamává
s kdejakýmí nervy.
(chtějí)
Oni chcou abych žil,
nemám na to nervy
já nechci po nikom
aby byl bez vervy.

Vytáhli do boje
proti té svini
tak jak jsem napsal,
nemám ji rád.

Stejně zas uteču
někde se schovám
napíšu nesmysl
a vám ho předám.

Pak si ho zahoďte
vytřete .....

...až budu na věky
čís´ jeden přítel.
Autor WAYWARD, 02.03.2008
Přečteno 294x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Walentine, Verule, Memento, Aťan, jedam, Bíša, En, Psavec, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oho, Ty jsi mi číslo...

02.03.2008 23:31:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí