Voják

Voják

Anotace: když sem se nudila o přírodáku

Stručný dopis napsaný krví
Vojákem poslaný
Pro lidi budoucnosti
Pro lidi minulosti
Pro boha i dábla
Ve kterém stojí:
"umírám tu, krvácím
Domu už se nidky nevrátím
Moje milá doma čeka až napíši dopis
A tak píši
Co chtěl bych Vám všem říci
Kvůli válce umírám
Již nebudu žít
Zemřel jsem pro svou vlast ale nejsem na to hrdý
Chtěl jsem být lékařem ted čas stojí
Krátí se mi dech
Lásko má pláče nech
Miluji tě ale ted umírám
Jen na tento dopis síly nabýrám
Moje milá neplač už
Že někdo vrazil mi do zad nůž
Budu tě mít navždy v srdci
Které ted prestává bušit
Autor mw--martina, 02.03.2008
Přečteno 480x
Tipy 3
Poslední tipující: GM, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí