Bandyta

Bandyta

Anotace: ...

Sbírka: Lidé

Vítr uhání
pouští.
Kojot čeká
v houští.

Písek dostává
se všude.
Snad na poušti
nějaký zbude.

Zrnka mám
po celém těle.
Plahočím se zde
již od neděle.

Utíkám před šerifem,
před zákonem.
Za návštěvu banky,
s revolverem.

Jistý trest
je cela.
Malá místnost,
zatemnělá.

Já však prchám
s koněm svým.
Až v Mexiku
se zastavím.
Autor Dindane, 03.03.2008
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už slyším banjo, housle a kytary, jak rozezní country tohoto dne.

03.03.2008 11:19:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí