Odkud jsem a kam půjdu!

Odkud jsem a kam půjdu!

Anotace: ....takhle nějak to asi bude aspoň doufám....

Z prachu jsem povstal,
zas si doň lehnu,
Pán Bůh ať trhne si,
já už se nehnu.

Dřel jsem se na zemi,
v nebi chci pařit,
pro anděle práci mám,
směj pivo vařit.

Kořalku chci nosit,
od holek bez šatů,
vždyť já tam nebudu mít taky kravatu.

Nakonec Petrovi seberu klíč,
abych moh přes bránu kdykoli pryč.

Na mráčku snesu se,
zas na zem dolů,
do světa parchantů,
kurev a volů.
Autor DERALTE, 05.07.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí