malá holka

malá holka

Anotace: malá a přesto nebezpečná, malá a přesto dospělá..

Tak trochu nebezpečná
ta malá holka v tomhle velkém světě
jednou ze všech nejmilejší
jindy ta nejvíc nevděčná
Bouří se, odmlouvá, na rebela hraje si
avšak srdce její skrývá tajnosti
v nejzazším šuplíčku jejího srdce
skrývá chlapce
skrývá toho, jehož lásku nemůže mít
toho, o jehož krásných očích může jen snít
toho, kdo ublížil jí moc
toho, na něhož má zlost
to kvůli němu stala se z ní holka nehodná
ta rebelka záhadná
ta, kterou nemá rád
ta, na kterou nechce se nikdo smát
chodí jak bez duše tělo
tělo co ještě nedávno vzrušením se chvělo
její modré oči, co dříve zářily
dny štěstí, které pro ni již skončily
ten, s kterým šťastná byla
a kvůli, kterému se tou troskou nebezpečnou stala
Autor sh@rusk@, 03.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí