život je zrada..

život je zrada..

Anotace: a musíme s tím počítat..

lehkost lásky je bludný kruh
lži a lest je chlebem dnešního dne
zavřená za ostnatým drátem,
bolesti nebude jsi holka průhledná
prohrabu se blátem a budu svobodná

život je lest život je zrada,
svět je jiný než se zdá být..
Autor Meriel, 03.03.2008
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Rbb, Bíša, Psavec, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, cítím se tak nějak stejně ...

03.03.2008 20:29:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí