poslední dobou

poslední dobou

Anotace: ...o bazčasém a marném bezčasí...

Medituji se slony,
co neumějí couvat
tiše hřeším s kalendářem,
co zkažený má dech
flirtuji s plachtou na jachtě,
co sílu má se vzdouvat
a svádím modrý oceán,
když daleko je břeh
Autor fixuss, 03.03.2008
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Bardot
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..."a svádím modrý oceán, když daleko je břeh"... to se mi moc líbí

04.03.2008 14:13:00 | Bardot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí