Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: vzpomínková .. Inspirovaná včerejškem či snad už předvčerejškem? :)

Svět otočil se dál,
zatím co on stál.
Zastavil se čas ..
a pak v každém z nás,
rozsypal jak kamínky..
života vzpomínky.

A všechny ty vzpomínky,
mění se teď v pramínky.
Pramínky hlasů.
Vůně cizích vlasů ..
Vůně rudé růže,
dotek něčí kůže .

Teplo věrných dlaní,
i tvé první lhaní
Znova rudnou tváře,
označen za lháře.

Prosící za odpuštění
milováni - opouštění.
V extázi i v zklamání,
s vírou, či bez vyznání.

Sbíráme ty kamínky,
rozsypané vzpomínky,
ukryté v každém z nás.
Dřív než roztočí zas čas ..
Autor lalej, 04.03.2008
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: hostmen, Bíša, S..a, WhiteSkull, labuť, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo vzpomínky. Ještě, že ta naše pamět zapomíná zlé rychleji než veselé.

04.03.2008 08:09:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí