Ž I V O T

Ž I V O T

Anotace: Tak nějak.

Ž znamená začátek,
háček nad ním doplatek,
doplatek za právo smrti,
Ž k zamyšlení nutí.

I improvizaci si žádá,
dobrá každá rada,
kompromisů celá sada.

V je zase sVoboda,
jen to S tu jaksi vadí,
ve znamení národa,
nezáleží na pořadí.

Na O běháš dokola,
nenalézáš střed,
jak malá loďka u mola,
z kruhu nejde vpřed.

T je tvůj kříž trápení,
až dá kdosi znamení,
v T se život naplní.
Autor IvoMaria, 04.03.2008
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: igniss, maena, Danah, Isobel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..hmm-je to tak-život..

30.05.2008 03:57:00 | igniss

nádherná, móóc se mi líbí.

05.03.2008 19:32:00 | Danah

Ta je fakt krásná. Moc.

04.03.2008 18:39:00 | Isobel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí