Co když se ve mně prolomily ledy

Co když se ve mně prolomily ledy

Anotace: něco staršího možná moc poetika

Co když se ve mně prolomily ledy
a já teď taji naposledy
v koruně zlaté vypadlé drahokamy
a král se kácí jak ledy tají
ve schránce prázdné
zašlé drahokamy
poslané z dálek
památky slávy
z mraků se dívá polámané kvítí
maminky stárnou
a děti mají děti
zhustit v tu věčnost v jednom okamžiku
stanou se děti prachem zvířeným
a chodník zazní směsí štěstí vzlyků
v objetí snění
život smrtí
prosby nevolníků
Autor kocour Mour, 04.03.2008
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, labuť, just me, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poetično mám ráda,,jojo...to je ten život.

05.03.2008 15:22:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí