surreal

surreal

Anotace: a naše sny jsou tak blízko

v pravidelných soustředných kruzích
v indických ornamentech z koberce
mlčíme...
v plátcích afrikánů co páchnou
pokoušela jsem se pláchnout
před soustřednými kruhy
z kopce, z kopce buší
mají barvu duhy a trochu do šeda
a jejich larvy hrnou se ta havěť
porodil je lesní skřítek-nezbeda
tepny tepají po stropě
slyším ten tlak, nahmátam puls panelákovému srdi
a mízní uzliny praskají ve švech
Autor fixuss, 04.03.2008
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí