Praha-ha-ha

Praha-ha-ha

Anotace: Praha-ha-ha

Po době delší,
jsem v Praze.
Zde však prší,
a není tu blaze.

Sedím si na lavičce,
u divadla národního.
Řádky píši ze štětce,
pro mě posvátného.

Prší, furt prší,
píší řádky tuží.
Mám mokré uši,
až mě tíži.

Město mnoha možností,
a proti mě bezdomovci.
Sedí si tam, a je jim pomoci,
ale oni mají tu svou tendenci.

Tendenci o smyslu života,
žijí si odlišně naprosto.
Stát jak kůl v plotě, jim neva,
pro mě je to však velké sousto.

Že stát není schopen se postarat,
o své lidi nemovité.
Skupina bezdomovců, bude se střádat,
a obtěžovat lidi pracovité.

Mě zatím neotravují, však,
není to pěkný pohled.
Není to ten praví, šmak,
mít je na dohled.

A tak se ti směji Praho, ha ha ha,
ty si už dávno ztratila přirovnání „zlatá“.
Pro mě si už jen dost chabá atrapa,
našeho českého, patrona.
Autor James Tony, 04.03.2008
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí