Osud

Osud

Anotace: Původně to měl být text do písničky ale ta vůbec nevznikla

Za oknem vidíš její siluetu.
Na stěně visí její obraz.
Přemýšlíš jestli stále je tu,
ale to se mýlíš je to pouhý odraz.
Pořád si opakuješ tu samou větu,
jestli se vrátí mezi nás. Bohužel tě musím
zklamat. Ona nepozná už nic ze živých krás!

Přestaň na ni myslet a začni znova žít.
Svou krev rozpumpuj a nech ji ďáblu pít.
Nech ji ďáblu pít. Nech ji ďáblu pít.

Už necítíš její vůni, neslyšíš její slova.
Pořád si vybavuješ její hlas, jak bylo ti
krásně když vstoupila mezi nás.To už ale
nepoznáš. Její opona se zatáhla. Tvůj život skončil
otvírá se ti svatá brána už vidíš jak vrána zve ďábla
na hostinu ze tvých zbylých vzpomínek.

Přestaň na ni myslet a začni znova žít.
Svou krev rozpumpuj a nech ji ďáblu pít.
Nech ji ďáblu pít. Nech ji ďáblu pít.

Cítíš se jak loutka ve světě plným zla.
Pořád na ni myslíš a na to že tak rychle umřela.
Život je zlej nemilosrdnej tak se osudu ptej
proč daroval jí SMRT!!!
Autor eddy1 1 11, 04.03.2008
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí