Batole

Batole

Anotace: Já ani nevím, proč mě napadají takový témata...

Na ulici, na chodníku, ozývá se vzruch,
Mrtvá žena na asfaltu zamořuje vzduch.
Nohy bledé, pod šaty leží,
Hnijící dlaň medailon střeží.
Mouchy bzučí nad dírou v břiše,
Jež zacpává marně medvídek z plyše.
Kůže jak pergamen žlutá a nadutá,
Mrtvola nečerstvá, hnisavá, smrdutá.
Pohled očí bez výrazu, očí, co nevidí tě,
Lem šatů se nadzvedá, zpod mrtvoly leze dítě.
Ručičky drobné a prstíček malinký
Cucá a s ním i krev maminky.
Mlaská a houpe se, ubožátko malé,
Ručičkou ve vnitřnostech šmátrá stále.
Náhle z břicha vytáhne kus tenkého střeva,
Do pusinky vsune ho hbitá ručka levá.
Lidé zdavu znechucení prchají,
Před očima kanibalské dítě mají,
Tak malé a už životem donucené,
Sežrat matku nenuceně…
Autor Karmínka, 04.03.2008
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, Darneth, Psavec, lecrecia, Salarin, Necro Immortalis
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju, to je následek mé pokroucené mysli. A ta je následkem mé četby, viděných filmů a mých věčně život drásajících snů...

18.03.2008 11:25:00 | Karmínka

Nechutně úžasné. :)

05.03.2008 20:05:00 | Charibeja

Tak to je ale mazec tahle básnička..ale má to něco do sebe:)

04.03.2008 19:13:00 | lecrecia

Odporné téma, ale krásná báseň...

04.03.2008 19:11:00 | Necro Immortalis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí