Padlej anděli...

Padlej anděli...

Anotace: aneb Kvadratické rovnice jsou veeeelmi záživné:)

Vreju nožem
do tvých zad
svý jméno
a že jsi spad
z nebes
-PADLÍ ANDĚLÉ SE NEVRACEJ-
Tak nebreč
lásko z nebe
máš umouněný
a polámaný
andělský křídla
-PADLÍ ANDĚLÉ SE NEVRACEJ-
Už nikdy
nevzlétneš
-tak tu miluji
PADLÉHO ANDĚLA...
Autor monys, 04.03.2008
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Bardot, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí