Schizofrenie

Schizofrenie

Anotace: ...

Bojím se nechat tě tu samotnou..
Bojím se tu s tebou být..
Bojím se mluvit s tebou,
bojím se, když si ticho.
*****
Před kým že utíkám?
Vždyť to sem já!
To před sebou se v koupelně zamykám..
Proč doufám, že se mi to jen zdá?
*****
Když se podívám do zrcadla,
vidím dvě tváře..
Na jednu lezou ze života mdla,
nad druhou plane rudá záře.
Tak pověz mi kam mám jít?
Jak můžu sama před sebou utýct?
Jak mám sama v sobě žít?
Tak můžeš mi to říct??
*****
Před kým že utíkám?
Vždyť to sem já!
To před sebou se v koupelně zamykám..
Proč doufám, že se mi to jen zdá?

Schyzofrenie..v hlavě zní mi falešná symfonie,
schizofrenie..v srdci zamykám klíč od harmonie,
Polifonie..hlavou zní mi dvojhlas SHIZOFRENIE...
Autor Trophy, 04.03.2008
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky! Já ani sama nevim jestli to je básnička či písnička..je pravda že se to moc nerýmuje no, ale chtěla sem to prostě takhle nechat :) Jinak sem moc ráda, že se líbí.

06.03.2008 18:16:00 | Trophy

Jako písňový text by to nebylo špatné. :) U básně bych trochu upravila rýmy, jinak dobrý!

05.03.2008 17:40:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí