Poznala

Poznala

Anotace: co s člověkem udělá,to že ho někdo opravdu potřebuje,a je si vědom,že ho nechce nikdy ztratit...přátelství je jako moře,co nikdy neprestane sve vlny bourit...

Pznala jsem utrpení,
na začátku seznámení,
poznala jsem lásku,
na začátku sázku.

Poznala jsem távř,
co mizela v ní zář.
Poznala jsem dítě,
co drží se jak klíště.

Poznala jsem člověka,
kde kolem něj,je paseka.
Poznala jsem dívku,
co před sebou,má mřížku.

Poznala jsem trápení,
co drželo se jí,
poznala jsem tvrdost,
co ukázala hrdost.

Pznala jsem potřebu,
mít tě vedle sebe,
do ráje tě odvedu,
až půjdu vedle tebe.

Poznala jsem přátelství,
které ty miluješ,
poznala jsi vítězství,
díky,že mě potřebuješ...
Autor Izzik, 04.03.2008
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí