negližé xxl

negližé xxl

Anotace: je složité žít v jednoduchém světě

ta věc je jako bumerang
vrací se
létá sem a tam
a na konec najde hnízdo v mělkém hrobě
prý je každý od začátku do konce sám
ten konec je bílá místnost bez oken
ulice a v prostřed ní kanál
je to jak minulé životy
věci co znáš
zapomnění
láska nás spojuje
malta vesmíru
občas jí drolíme
jak rohlík do kávy
na všechno mít odpověď
být všetečný
netrápit se pochybností
tnout
trefit vždy do černé
terč co sténající děvka
hraje to na nás
je za to placený
pocit sounáležitosti
zajímá mě vše co vás zajímá
jsem tlusté prase
zvracím
na kolotoči
po směru jízdy
zvratky ve tváři
konečně na plno
žití jako guma
maže ideály
beztvará hmota
negližé xxl
plné rozlišení
a slina co podpis
ďábel si tančí
poslouchá
skáče z krabičky
má čas
nemusí ráno do práce
pracuje pro něj většina výběrčích
konec konců
on pochopil
svět se netočí podle mě
Autor kocour Mour, 05.03.2008
Přečteno 362x
Tipy 8
Poslední tipující: Holka z davu, Vlk v rouše, STIMPRE, takova, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné!
P.S.: Jak dělám co???

24.03.2008 19:04:00 | Holka z davu

myslím,že není jednoduché
žít ve složitém světě.

05.03.2008 15:21:00 | takova

Tak nějak to je...

05.03.2008 14:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí