Netvůrčí

Netvůrčí

Anotace: ...?8.6.1998

Světlo ti stáhlo duhu do vlasů
a šmátrá po večerním slunci
a mně je tak dobře na duši,
že mě prostě žádná poezie nenapadá

Můžu být sprostá holka
s otráveným dechem
Co koukáš?
Vždyť dekadence je dnes opět v módě…
Jenže mně je tak dobře,
že mě prostě žádná dekadence nenapadá

Všichni se potí v přeplněném MHDéčku
a na okna autobusu dopadají kulaťoučké kapky deště

A mně je tak dobře,
že mě prostě nenapadnou žádné verše…
Autor Noc17, 05.03.2008
Přečteno 278x
Tipy 11
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, Fauna a Flóra, Vlk v rouše, Psavec, Bardot, Dračičák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo... líbí

18.05.2010 21:37:00 | Jiří I.Zahradník

Líbí se mi to.

06.03.2008 08:42:00 | Fauna a Flóra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí