Hrozny

Hrozny

Anotace: dá se vůbec něco si slibovat od příštích dnů? Nebo se tím jen sami odbýváme...

Všemu předcházel apatický pohled do zdi.

Pak židle vychladla,
kyslík ve vzduchu už zůstal na svém.
Poslední výkřik do tmy za bílého dne.
/Už víckrát nerozčísne ticho hlas.../

Poslední škodou byla převrhnutá mísa hroznů.

Tělo tam dole se sžívalo se zemí
a prázdné oči imitovaly onen pohled.
(Ledabyle... bez snahy)

Krev jen smáčela tmavé hrozny
a přidávala jim odstín svého trápení...
Snad bude příští sklizen lepší...
Možná.

Nebo to je jen další slepý příslib s účelem odbytí možných otázek?
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: Traci, drsnosrstej kokršpaněl, Severka, prostějanek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krev jen smáčela tmavé hrozny
a přidávala jim odstín svého trápení...
Snad bude příští sklizen lepší...

Tak tahle slůvka..zapůsobila nejvíc. Vidím v tom zoufalství a..ztracenost..

Nejsem optimista, ale kdybych si v jistých chvílích neříkala, že to bude lepší a že to jednou skončí, nevím co by se mnou bylo..

20.03.2008 09:09:00 | Traci

dObrá.. mOc dObrá

05.03.2008 07:41:00 | Ďoudalinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí