Krása přátelství

Krása přátelství

Anotace: Těm, jenž mi velmi pomohli v mé nouzi jako má největší opora a podpora. Děkuji vám.

Býti mezi lidmi svými,
své sny s nimi snít.
Společně tvořit sny uskutečněnými,
ve společném přátelství žít.

Býti na dně a necítit to tak,
to dokáže společnost přátel.
S nimi poletuji si jako pták,
bez nich do propasti bych se zkácel.

Nesmírnou bohatostí je mít přítele...
Takového, který v nouzi podrží.
To přátelství je srdci veselé,
ale také slzy se k němu přidruží.
Autor RešHeNúnHe, 05.03.2008
Přečteno 585x
Tipy 1
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí