Štěstí ??

Štěstí ??

Anotace: Jestli máš štěstí,tak si ho važ

Štěstíčko to je krásný dar
ale málo kdo ho pozná
málo kdo ví jak to vlastně chutná

Někdo si myslí.že je to jen náhoda
ale pozná ho jen ten
kdo vlastní slůvko: ,, ochota“

Málo kdo umí poprat se s životem
ale každý dokáže
nechat vše nejasným průchodem

O svojí cestě každý si rozhodne
ale jen půlka z nich
dobře našlápne

Dávej si bacha kam právě míříš
ať nesejdeš z cesty
z které se už nevrátíš
Autor Jildiss, 05.03.2008
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí