Vonné doupě

Vonné doupě

Anotace: Věnováno mému otci

Seděla jsem ve skříni
a počítala šaty
do kterých jsi mě oblékal
každý den,
který se točil
v proti směru
Tvého mládí.

Jediná skrýš
působila
v té mýdlové oáze,
kterou matka prokládala
každý foch.

Ve vymyšleném kruhu
beze lstí
jsem vdechovala
to opojné aroma
vonného lnu
a bílého dne.

Abych
necítila
drtivé dlaně
tvojí lásky.
Autor Viviana-Mori, 05.03.2008
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Maura, labuť, Severka, just me, Bardot
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá;)

05.03.2008 15:46:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí