Lituješ toho?

Lituješ toho?

Anotace: tak umim napsat i lepší no...

Umírám, lásko
Ještě pár nádechů a dost
už nebudu hezká panenka
ale jen prach a sem tam kost

Lituješ toho?
Že je to i tvá práce
když ležím v černém na posteli?
Znali jsme se přeci tak krátce...

Až příliš moc ran
utrželo moje srdíčko
Teď puká v mém těle...
Neboj, bolí to jen maličko

Víc bolí ztráta tebe
a tvého věčného humoru
ale co je moc to je moc
zničilo mě to - do úmoru

Snad teď budeš mít klid
a spokojenou dušičku
zbavil ses svého břemene...
Už nebuší srdce v tvém zlatíčku!
Autor Nessy, 05.03.2008
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Zweiblumen, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí