Aplikace umělých řas

Aplikace umělých řas

Anotace: nekdy za nas basne pise realita

možná to tam znáte taky
a víte, že to nejsou plky
chodím tam okolo do práce
hrabat a pak utrácet

za mekáčem doleva
a pak druhou doprava
před sebou supermarket
náš chrám a parket

na moderním domě
se malý nápis schovává
vypadá dost nevinně
však vždycky mě dostává

oči jako přilepené
luští hlavolam nabídky
výsledkem vyděšené?
„aplikace umělých ras“

zblízka jsem se zadíval
a usmál svému strachu
háček se deštěm odloupal
„aplikace umělých řas“

dál jsem šel a u slevy
na prošlé krabí džusy
mi spadlo srdce do kalhot

to déšť rozluštil tajenku…
Autor TH, 06.07.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drsný:)

28.11.2005 23:24:00 | Euka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí