Sladkých patnáct let

Sladkých patnáct let

Anotace: V patnácti lásku ještě jen hledáme

A zas bych mohla milovat

Již jedna láska odletěla,křídel šum slyším v dáli,
a to mé srdce,věčný stroj co nikdy nezahálí
zas poplašeně tluče a oči klopím zas,
když usměje se na mě,když slyším jeho hlas.

Ne,bez něj nikdy nedovedu žít,
jen s ním chci zůstat věčně.
A nenechám jej uletět,
jak z dlaně slunce sedmitečné.

Kdyby však jiné dívce písně zpíval
a jinou víc než mě měl rád,
pak zas by láska odletěla
a zas bych mohla milovat.
Autor čertíček, 05.03.2008
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Iva Borecká, Caracol, WAYWARD, Jabba_Hutt, GM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlas s waywardem

04.08.2008 03:32:00 | Caracol

...jednoduše bobré i rozumné.

01.05.2008 09:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí