Pěšina života

Pěšina života

Anotace: To mě tak napdadlo při obědě...

Sám člověk kráčí po úzké pěšině,
sami sloni pláčou po své domovině.
Sami si vlci lížou rány,
navzájem sobě rvou šelmy chřtány.
Navzájem rveme svá srdce na kusy,
stále jen hledáme, co bolet nás musí.
Stále jen v litaniích pláčeme pro NIC,
hledáme ve všech i v nás VÍC.
Hledáme, ale nenajdeme, co není,
málokoho ta pěšina změní...
Autor Karmínka, 05.03.2008
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: lecrecia, Charibeja, Necro Immortalis, just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zajímavá tvorba... :-D

05.03.2008 18:50:00 | Necro Immortalis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí