Kolotoč

Kolotoč

Anotace: Defétistické zamyšlení nad věčným životním opakováním

Ve střípcích sněhu
já hledám jen něhu,
marná má lopotná přání.

Tam na kopci stát,
z trní uplésti sad...
smůla je přítelem lhaní.

Směšná sluneční zář,
jen měsíc zná moji tvář,
tu pravou, čí dojem se ztrácí.

Je to jen na radost hon,
ví ona, i on,
myslí: "do pekel skoč!"
Já nechápu proč
je život tak hloupý kolotoč...
Autor Tinwen XVI., 05.03.2008
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí