Nenávidím štěstí / Žiju jen pro štěstí

Nenávidím štěstí / Žiju jen pro štěstí

Anotace: ...a miluju

Nenávidím štěstí
co trvá jen chvíli

Už předem vím že poztrácím
jak kuličky z počítadla
(červené či žluté)
všechny barvy
krásy světa
a zdá se mi kruté
že opouští mě síly

Setřu tě jak z křídel pel
motýlu než odletěl

Nenávidím štěstí
co trvá tak dlouho

Už předem vím že otupím
když budu sčítat letokruhy
první stejný jako druhý
pátý jako tisící
Jako Psýché se svící
nad tvou tváří spící
nebudu si připadat

I když vím že máš mě rád
toužím změnit prstoklad

. . .

Žiju jen pro štěstí

ať trvá den či staletí
ať zůstane či odletí
ať žiju nebo umírám
ať miluji či proklínám
ať nacházím či ztrácím

k TOBĚ se vždycky vracím
Autor Bardot, 06.03.2008
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: akneliam, Erion Fate, Danah, Psavec, Pavelpaja, sioned, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš moc hezky...
jde z tvých řádků taková pozitivní "jarní" vůně...:-)

10.03.2008 10:28:00 | akneliam

Moc pěkný a výmluvný..hlavně, že víš, co chceš..

06.03.2008 07:15:00 | sioned

Krásná :-)

06.03.2008 00:41:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí