Právě teď . . .

Právě teď . . .

Anotace: - LÁSKA V TOBĚ -

Sbírka: Oáza

Snažím se marně
na nic nemyslet . . .

Právě teď
chtěl bych znát
jak vnímáš Ty
to úchvatné kouzlo
co po vteřinách vzlíná

. . . v Tobě . . .

pod Tvým srdcem
. . . někde tam . . .
právě teď
rodí se Tvůj malý
vlídný a přívětivý oceán . . .
. . . protože . . .
Láska je zázrak . . .

Láska je Bůh . . .

Láska jsi Ty . . .

. . . a snad i já . . .
(jak o tom mohu pochybovat)

Alespoň trochu
. . . jí chci . . .
pro nás všechny
. . . také být . . .
Autor rolon, 06.03.2008
Přečteno 288x
Tipy 14
Poslední tipující: Myrja, Pišák, mamina, Psavec, Lota, Lucie Teru, WAYWARD, just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přečtuli jakoukoliv Tvou básenku,tak musím říct,že je v Tobě moře LÁSKY.A to je dar.
Krásně píšeš.

06.03.2008 18:06:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí