SEN

SEN

Anotace: SEN

Můj sen je jen obyčejné přání
které není lehké na splnění
Chtěla bych prožít nádherné chvíle
v tvém náručí a dny plné naděje

V tvé blízkosti láska mě hřeje
div mě až neupálí
já přála bych si abychom měli cestu bez zábrany

Svoboda,a pěkné víkendy
to je přání naše
kdo může ať je vyplní
jelikož vždy je u mě vítaný

Vše mě bolí,při pomyšlení
že tě někdy ztratím
že duše se mi naplní steskem
a já se v ní ztratím
Autor Jildiss, 06.03.2008
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí