PL, odd. panenek barbie

PL, odd. panenek barbie

Anotace: ...

Organicky mrtvá
paleta plastových panenek
ztrácí se v pološeru
a polotichu...
narušeném jen pleskáním
letců noci
... jejich dokonalé rysy
se pomalu ztrácí
pod vrstvou
malých tělíček plísně,
konečně našly
svůj životní prostor
Organicky mrtvá
paleta panenek z živých tkání
no moc už jim jich nezbývá
ztrácí se v pološeru
a polotichu ...
narušeném chřestěním
vyčnívajících kostí
... jejich dokonalé rysy
se dávno ztratily
nad vrstvou
malých tělíček v podobě
pochybností a méněcennosti
prolezlé v jejich duších
... bez výrazu chrastí
chodbami v touze
po dokonalosti
panenek barbie
...
Autor Melfëa, 06.03.2008
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: meganek, monys, Trapné děťátko, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Organické mrtvo mě inspirovalo.. takže děkuju.. doopravdy.. od Matella .. :)

07.03.2008 20:18:00 | Trapné děťátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí