Víla

Víla

Anotace: Tak to asi bide!

Víla

Zrzka to je,
ale liška to není.
Začarovlala myšlenky moje,
ale čarodejnice to není.
Nosí plášť bílí
a doktorka to není.
Má oči vílí,
ale víla to není!

Ale napadá mě co kdyby byla,
nějaká ta víla?
Co když za úplňku,
tancuje na zeleném palouku?
Pak by se hned vysvětlilo,
jaké kouzlo mě to omámilo.
Autor Milas, 06.03.2008
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí