MMM

MMM

Anotace: k narozeninám :-)

Když ráno se vzbudím,
hledám tvůj stín.
Nenajdu ho, tak se nudím,
to, že příjdeš vím.

Sic na mě často křičíš,
kvůli věcem za které nemohu.
Ale chápu, že to tak cítíš,
Proto příjmi teď mou omluvu

Že už se nezpravím,
už taková jsem.
Všechny slušně pozdravím,
pak po svých jdu si jen.

A když už máš ty narozky
píšu Ti tři em.
Pojedem do Čech na Trosky,
Ať z tohodle zapadákova vypadnem.

A to všechno by bylo pro Tebe,
z mé velké lásky přec.
Cestou budeme koukat na nebe
a neuslyšíme žádný vtíravý kec.

Tyhle tři em znamenají,
že věnuji dárek Martince.
Abych Ti je napsala, naléhají...
Mojí Milované Mamince
Autor wigi.sama, 06.03.2008
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je dobrý dárek. Není to totiž žádný kýč, co by nakonec jen zabíral místo... Důležité je, že to jde od srdce! ;-)

10.04.2008 20:17:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí