rafaelovi /nejen/

rafaelovi /nejen/

Anotace: ... druhá vyjímka - taky rok 2008 ... a samozřejmě taky vzpomínková ...

Sbírka: všem mým láskám

.

prolog

...dávno jsme tam
kde strachy zavírají oči
mezi našimi stíny
se klikatí cestička slov
a končí se vždycky na začátku...

.

**********************************

.

rafaelovi /nejen/

.

jméno archanděla
a víc nic...

zrezlý klíč od kostela
z rukou poběhlic
nikdo nevybírá

já a ty
prý nevíře vždy víra
šlape na paty

spolknout nejistoty
věřit dál
a ignorovat noty
cos falešně hrál

v sobě poklidíme
bude klid
zamlčet co je jiné
černé vybělit

jméno archanděla
dávný sen...

však dnes bych říkat chtěla
zas jen jméno jmen...

.

.
Autor hanele m., 06.03.2008
Přečteno 374x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, pejrak, Bíša, takova, Taog, maena, Lisa.Ginmi, HarryHH, Bean, just me, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať Tě vždy ochrání!

06.03.2008 20:59:00 | Bíša

Michael,,to je ten můj

06.03.2008 20:45:00 | takova

Malovaný hrnek, když ho jednou rozbijem
můžeme ho lepit ze sebevětším úsilím,
.... již nikdy nebude krásný ...

06.03.2008 19:40:00 | HarryHH

OZaJ se nezlobím
co už narobím...
děkuju za pár slov
aj tobě dobrý sběr a lov!

:o)

06.03.2008 17:47:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí